Häät Uspenskin katedraalissa ja juhlat Träskbergassa

Reetta ja Markus viettivät upeita talvihäitä tammikuussa. Kelit olivat kohdillaan, kun aurinko paistoi ja lunta maassa. Vihkiminen tapahtui Uspenskin katedraalilla, joka oli minulle uusi paikka. Ortodoksinen hääseremonia oli myös hieman outo, mutta vaikuttava ja tavallaan paljon monipuolisempi kuin luterilainen vihkiminen. Puitteet olivat melkoiset ja seremoniassa sekä katedraalissa paljon kuvattavaa.

Vihkimisen jälkeen lähdimme ajamaan kohti juhlapaikkaa, Sipoota, ja Träskbergan juhlatilaa eli nuorisoseuran taloa. Keskustasta Sipooseen ajoi n. puolisen tuntia.

Träskberga on noin 300 m2 suuruinen seurantalo ja juhlahuoneisto joka soveltuu hyvin hääjuhliin.. Tila soveltuu parhaiten noin 100 hengen tilaisuuksiin.

- Träskbergan verkkosivut

Teemaksi Reetta ja Markus olivat valinneet Ranskan ja hauskasti teema kulki läpi juhlien, esim. tarjoilussa teema näkyi hienosti. Pienen alkujännän rauettua juhlat olivat ikimuistoiset ja sydämelliset. Varsinkin savoilasherrat pitivät melekosenmoisen showun. (En oikein osaa savonmurretta)

Kiitos Reetalle ja Markukselle upeista häistä ja varsinkin ortodoksisista talvihäistä. Jatkossakin olisi hienoa päästä kuvaamaan.